Activiteiten

Wat is er te doen in het kasteel tijdens de maand Mei?

 

Mei = ledenmaand:
Het is weer mei, dat is goed nieuws voor al onze leden! Op iedere vrijdag tussen 15.00u-16.00u en 20.00u-21.00u en op zaterdag van 21.00u-22.00u staat er voor alle leden die op dat moment aanwezig zijn een heerlijk drankje klaar! Ben je nog geen lid? Word dan deze maand lid en ontvang bij je inschrijving een pul! 

 

BevrijdingsdagVrijdag 5 mei 15:00 u.
Op 5 mei vieren wij in Nederland dat we vrij zijn en waar kun je dit nou beter vieren dan in het Walhalla! Kom daarom deze vrijdag met al je vrienden en vier je vrijheid!

 

Carnvalsbruiloft Afterparty Zaterdag 6 mei 21:00 u.
Vanavond genieten we samen met de onechte familie, de commissie, de Peelstrekels en natuurlijk het bruidspaar na van de onvergetelijke Carnavalsbruiloft! Dit zal ongetwijfeld weer net zo gezellig worden als tijdens de carnaval.

 

BeachpartyVrijdag 12 mei 15.00 u.
De zomer zit er weer aan te komen en om alvast goed in de sfeer te komen, brengt het Walhalla deze dag het strand naar Deurne! En voor degene die een strandattribuut meenemen staan nog een mooie verrassing te wachten.

 

PubquizZaterdag 13 mei 20:00 u.
Deze avond verzamelen de teams zich weer om tegen elkaar te strijden tijdens het pubquiz toernooi!

 

4e & 5e klas special Vrijdag 19 mei 15:00 u.

Attentie! Attentie! Kom allen genieten in het Walhalla deze middag. Vergeet je school week want het weekend is weer begonnen. Als 4e en 5e klasser ontvang je deze middag een gratis drankje, wordt je deze middag lid, dan verdien je een pul!

 

Bierpong toernooi Zaterdag 20 mei 20:00 u.
Ben jij een echte bierpong kampioen? Schrijf je dan in teams van 2 in voor ons bierpong toernooi door een mailtje te sturen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je ook inschrijven door een berichtje te sturen naar onze facebookpagina. Deelname is toegestaan vanaf 18 jaar. Let op, wees er snel bij, want VOL=VOL!

 

Frissa!Zaterdag 27 mei 20:00 u.
We sluiten deze maand af met Frissa. Het gezellige feest speciaal voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar!

 

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een activiteit in het Walhalla? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet staat jouw idee volgende maand op de kalender!