Activiteiten

Wat is er te doen in het kasteel tijdens de maand januari?

 

 

NieuwjaarsborrelWoensdag 3 januari 15:00 u.

Deze dag wil je als lid niet missen! Alle leden mogen deze dag gratis bier, wijn en fris komen drinken.

 

After-skiparty Vrijdag 5 januari 15:00 u.

Klas vijf en klas zes zijn nog geen weekje terug van de skireis, maar het is hoog tijd voor een reünie. Even alle herinneringen weer naar boven halen onder het genot van een betaalbaar biertje.

 

3 koningenspecialZaterdag 6 januari 21:00 u.

Ben jij een koning in adten? Kom dan vooral deze dag naar het Walhalla. Ga de drie koningenuitdaging aan: trek drie adtjes en win één pul!

 

GrabbelenVrijdag 12 januari 15:00 u.

Koningsdag is pas in april, maar het grabbelen een keer oefenen kan geen kwaad. Maar wat er in de ton zit, houden we nog even geheim. 

 

Pubquiz Finale! Zaterdag 13 januari 20:00 u.
Eindelijk is het dan zo ver, de lang verwachte pubquiz finale vindt deze maand plaats. Welk team gaat er met de eeuwige roem naar huis?

 

Spijkerpoepen Vrijdag 19 januari 15:00 u.
Dit oer-Hollandse spel gaan we ook maar eens spelen in het Walhalla. Krijg jij de spijker binnen 15 seconden in het flesje? Dan verdien je een gratis biertje.

 

Stiefelen Zaterdag 20 januari 21:00 u.
Wederom doet deze Duitse traditie het Walhalla aan, kun jij de drank uit de stiefel weerstaan? Zorg dat je een goede zuipmaat hebt en ga de strijd aan!

 

Hollandse avondVrijdag 26 januari 15:00 u.
Ben je dol op onze vaderlandse muziek? Kom dan deze dag lekker mee blèren met onze Guus, Acda & de Munnik en natuurlijk Django Wagner.

 

Estafette avond Zaterdag 27 januari 21:00 u.
Heb je nog niet genoeg mensen verslagen deze maand? Dan heb je deze avond nog de kans om een aantal estafettes te winnen. En om het iets voordeliger te maken, betaal je voor een pitcher deze avond 8 euro.

 

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een activiteit in het Walhalla? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet staat jouw idee volgende maand op de kalender!