Activiteiten

Wat is er te doen in het kasteel tijdens de maand Oktober?

 

 

DobbelenVrijdag 6 oktober 15:00 u.
De eerste vrijdag van deze maand heb je weer de kans een gokje te wagen en wellicht met winst de bar de rug toe te keren. En anders gooi je de dobbelstenen gewoon nog een keer.  

 

Pullenvullen: Oktoberfest Vrijdag 13 oktober 15:00 u.
Geen tijd om naar München op en neer te gaan voor dit grote bierfestijn? Gelukkig hebben wij daar wat op bedacht! Het enige echte Oktoberfest komt nu ook naar ons gezellige kasteeltje. Niet alleen zullen alle Duitse muziekklassiekers zeker de revue passeren, maar ook zullen de pullen weer uit de kast worden gehaald. De eerste pul kost zoals gewoonlijk 5 euro waarvan 3 euro borg en bijvullen kost 2 euro.

 

BierfeestenVrijdag 20 en zaterdag 21 oktober 15:00 u. en 21:00 u.

Bier, worst en slagermuziek zetten deze avond de toon.  Wij hebben voor jullie 3 verschillende bierpakketten samengesteld en er is dus voor ieder wat wils. Of spaar ze allemaal!  

 

4de/5de klas specialVrijdag 27 oktober 15:00 u.
Deze middag en avond staan in het teken van de vierde en vijfde klas. Op vertoon van de flyer die je op school hebt gekregen krijg je een gratis consumptie. De perfecte mogelijkheid om kennis te komen maken met het Walhalla. Ook is er, zoals altijd, de mogelijkheid om je in te schrijven als lid. Er zal dan een leuke verrassing voor je klaarstaan!

 

 

Pubquiz Zaterdag 28 oktober 20:00 u.
Ook deze maand zal er weer een ronde zijn van het spannende pubquiz toernooi! Deze avond zal Het mooiste aulatafeltje/Fristi haben wir nicht de quiz verzorgen. Welk team zal er dan op het net niet hoogste deel van het podium komen te staan?

 

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een activiteit in het Walhalla? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet staat jouw idee volgende maand op de kalender!