Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!

Wat is er de komende tijd te doen in het Walhalla? 

 

Gala

Vrijdag 7 december, 15.00 u

Trek je mooiste jurk of je beste pak maar aan want vrijdag 7 december vindt het wereldberoemde Willibrordgala weer plaats! Voor het echte feest moet je natuurlijk na afloop naar het Walhalla komen, zien we jullie dan?

 

Flügel-Friday

Vrijdag 14 december, 15.00 u

Deze avond staat volledig in het teken van het alom bekende roze drankje. Deel vanavond lekker uit aan al je vrienden, want alleen vandaag is het 4+1 gratis!

 

Pubquiz

Zaterdag 15 december, 21.00 u

De maandelijkse vete om het slimste team van het Walhalla te worden barst deze zaterdag weer los. De uitgelezen kans om die herseninhoud op zijn best te gebruiken!

 

Kerstontbijt

Vrijdag 21 december, 12.00 u 

De alom geliefde traditie van het jaarlijkse kerstontbijt doet het Walhalla weer aan. Kom deze avond allemaal in jullie mooiste kersttrui en met een mooie kerstmuts op naar het Walhalla en kom genieten van de sfeer, de muziek én natuurlijk het bier!

 

Frissa

Zaterdag 22 december, 20.00 u

Ook de jonge Walhallagangers zijn van harte uitgenodigd om alvast helemaal in de kerststemming te komen op deze plezierige 0.0 avond.

 

Ongelovigenavond

Maandag 24 december, 21.00 u

Op kerstavond kun je kou gaan zitten kleumen op de kerkbanken… of je kunt naar het Walhalla komen om een lekker biertje te komen drinken. Zeg nou eerlijk, zo is de keus toch snel gemaakt?

 

Tweede kerstdag

Woensdag 26 december, 21.00 u

Heb je na twee lange kerstdagen die familie ook wel weer gezien? Of heb je simpelweg gewoon zin in een feestje op Tweede kerstdag? Kom dan gezellig naar het Walhalla om de kerstdagen goed afsluiten!

 

Kerstcantus

Vrijdag 28 december, 15.00 u

Van Mariah Carey tot Wham! tot André Hazes, ken jij alle teksten uit je hoofd? Schrijf je dan snel in voor de kerstcantus en kom je zangkwaliteiten delen met iedereen die maar horen wil! Deze kost €20 voor leden en €25 voor niet-leden. Stuur snel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om je in te schrijven!

 

Filmmarathon

Zaterdag 29 december, 14.00 u

Gezellig de hele middag films kijken met je vrienden in het Walhalla onder het genot van een drankje, kun jij je een betere zaterdag voorstellen?

 

Oudjaarsavond

Maandag 31 december, 21.00 u

Kom gezellig samen met al je vrienden het nieuwe jaar inluiden in het Walhalla! Al voor €20 (€30 voor niet-leden) kun jij de gehele avond onbeperkt genieten van bier, wijn en fris! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je jezelf wilt aanmelden!

Contact

Soc. Walhalla

Haageind 37

5751 BB Deurne

Postbus 243

5750 AE Deurne

mail@walhalla-deurne.nl 

Zomerfeesten

In 2019 zijn de 45e Walhalla Zomerfeesten op 19, 20 en 21 juli. 

 

Check onze Zomerfeesten-website!