Activiteiten

Wat is er te doen in het kasteel tijdens de maand Juni?

 

 

Heb je al gehoord van de 7?Vrijdag 2 juni 15:00 u.
Heb je ‘t al gehoord van de 7, de 7? Vandaag draait alles om de 7, Doe vandaag voor maar €7 de zevensprong! Je betaalt €1 voor elk biertje wat blijft staan, maar lukt het jou? Dan krijg je nog eens 7 bier gratis! En natuurlijk eeuwige roem.

 

Beerfest Vrijdag 9 juni 15:00 u.
Wieder ein Tag, dass du Bier trinken mag. Het is zover, het is weer tijd, voor de onwijs spannende Beerfest strijd! Deze middag zullen de leukste spellen weer voor jullie klaarstaan. Denk jij met je team van 4 iedereen te kunnen verslaan? Schrijf je dan snel in door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

KasteelherendagZaterdag 10 juni 18.45 u.
Op 10 juni zal voor alle kasteelheren van het Walhalla de bekende kasteelherendag worden georganiseerd. Als afsluiting biedt het Walhalla plek om na te borrelen!

 

Rock 'n RollVrijdag 16 juni 15:00 u.
Vanavond bepalen jullie welk muziekgenre wordt gedraaid! Bij iedere twee drankjes die je besteld, mag je namelijk dobbelen. Het getal wat jij dobbelt, bepaalt het muziekgenre wat dan gedraaid gaat worden. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan deze avond naar het Walhalla voor een leuk avondje Rock and Roll!

 

100 minuten spel Vrijdag 23 juni 15:00 u.

100 minuten spel, een gevecht tegen vooral jezelf. Heb jij wat het nodig is om de rit uit te zitten? Schrijf je in via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij onze spetterende dames en heren uit de bargroep en laat je verleiden tot deze prachtige race.

 

Zuip de kelder leeg Zaterdag 24 juni 21:00 u.
We naderen het einde van het seizoen en dat betekent dat het weer tijd is om voor een heel mooi prijsje de kelder leeg te zuipen! Ieder half uur wordt er gedobbeld wat het kortingspercentage op dat moment is. Dit zal, zoals gewoonlijk, weer een gezellige avond worden!

 

Kerstontbijt 2.0Vrijdag 30 juni 12:00 u.
Waarom het leukste feestje van het jaar maar één keer vieren als het ook twee keer kan? Kom daarom op deze vrijdag naar het Walhalla, waar de kerstmutsen en versiering niet zullen ontbreken en herleef dit mooie feestje nog een keer!

 

Cantus Vrijdag 7 juli 20:00 u.
Ook dit jaar sluiten we het seizoen weer af met de altijd gezellige biercantus! Zing mee met de mooiste liedjes en geniet van de laatste avond Walhalla voordat de zomervakantie en natuurlijk de Zomerfeesten beginnen! Wil je hieraan meedoen? Stuur dan een mailtje Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Heb je zelf nog leuke ideeën voor een activiteit in het Walhalla? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet staat jouw idee volgende maand op de kalender!